Helaas, dit pand is verkocht

4542 AL Hoek

Info

Koopprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, In woonwijk, Open ligging

Boek een bezichtiging

Molendijk 14 a,
4542 BJ HOEK
Email: info@hateka.nl
Tel: +31 (0) 11 54 31 380
Contact

Omschrijving

Deze woning, met karakteristieke "franse kap", is op een verrassend leuke locatie gelegen aan de zuidzijde van de bebouwde kom van Hoek en biedt tal van verrassingen, samen met een fraai en rustgevend uitzicht over weiland en bomen. De woning is enkele jaren geleden bijna geheel vernieuwd, en aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met rolluiken.
In de knusse woonkamer (met zit- en eetgedeelte) treft u diverse fraaie elementen aan en inbouwverlichting.
De luxe keuken bergt alles in zich wat gewenst is, inductiekoken, hangende schouwkap, koelkast, vaatwasser en een keurige vormgeving. Een diepe provisiekast met verlichting maakt dat u alle ingrediënten bij de hand hebt.
Achter de keuken de keurig betegelde bijkeuken en fraai betegeld hangtoilet. Boven de bijkeuken een zolder met de cv-ketel en bergruimte.
De luxe badkamer met ligbad, zeer ruime inloopdouche, wastafel met kast en badkamerradiator bieden veel genietcomfort. De verdieping is momenteel ingedeeld met twee ruime slaapkamers (1 met extra bergruimte) en een eveneens ruime dressroom met daarboven creatief vormgegeven zolderruimte.

Naast de woning is de poort met aparte, relatief brede toegang naar achter. Voorbij een speels waterornament treft u aan de woning aangebouwd de schuur aan, voorzien van electriciteit en aan de buitenzijde tevens van een waterpunt.
Vervolgens komt u in een fraai aangelegde tuin, waarbij u zich in alle privacy in een zeer rustgevende omgeving begeeft. Een professioneel aangelegde vijver met daarnaast een apart te verwarmen "mini-jacuzzi" bieden verschillende ontspanningsmogelijkheden en daarnaast een rustig en beschut gelegen terras, weg van alle drukte.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Hatéka assurantie- en makelaarskantoor