Helaas, dit pand is verkocht

4533 PM Terneuzen

Info

Vraagprijs:Op aanvraag
Type:Woonboerderij
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Buiten bebouwde kom

Boek een bezichtiging

Molendijk 14 a,
4542 BJ HOEK
Email: info@hateka.nl
Tel: +31 (0) 11 54 31 380
Contact

Omschrijving

Een eigen eiland in de natuur, tegen Terneuzen aan?

Dit object is op unieke locatie gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Terneuzen, in het natuurgebied Margarethapolder, en achter de Westerscheldedijk.
Het object op ruim 3,1 ha eigen grond omvat woonhuis, schuur (37 x 12m), geasfalteerde oprijlaan, tuin met borders, vijverpartijen, kleinfruitboomgaard, bosperceel, moestuin.
Winkels voor dagelijkse levensbehoeften op enkele honderden meters in het nieuwe centrum in Othene (bakker, super, e.d.)

Indeling; hal met plavuizen vloer, hardhouten open trap, vide, garderobe, toilet, mk, kantoor, L-woonkamer met haard, schuifpui, halfopen keuken, bijkeuken met cv-kast, bergkast, ruime kelder.
Verdieping met 4 slaapkamers, badkamer.

Schuur is verdeeld in 3 delen, de entree met (dubbele)loopdeur, klein deel met kanteldeur, groot deel met grotere kanteldeur zuidzijde en op de kop (westzijde) grote schuifdeur. De schuur is voorzien van betonvloeren en gedekt met (asbesthoudende) eternieten golfplaten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Hatéka assurantie- en makelaarskantoor