Helaas, dit pand is verkocht

4561 ZN Hulst

Info

Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg, Beschutte ligging

Boek een bezichtiging

Molendijk 14 a,
4542 BJ HOEK
Email: info@hateka.nl
Tel: +31 (0) 11 54 31 380
Contact

Omschrijving

In een rustige en ruim opgezette woonwijk, op korte afstand van het Bourgondische centrum en de uitgebreide voorzieningen van vestingstad Hulst gelegen, vrijstaande semi-bungalow met aangebouwde garage-berging en carport, tevens voorzien van een rustige omsloten tuin op het zuidwesten. Op elk moment van de dag kunt u daar relaxen en een plekje in de zon of schaduw vinden.

Indeling van de woning;
Begane grond;
de ruime hal (met recent vernieuwde meterkast en toilet) voorzien van doorlopende tegelvloer en fraaie open hardhouten trap geeft toegang tot de keuken, de woonkamer en de werkkamer die diverse mogelijkheden biedt. De L-vormige woonkamer is voorzien van een Noorse leisteen vloer, een met merbauhout afgewerkt plafond, een inbouw houtkachel en tuindeuren.
De functionele keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur en een doorlopende tegelvloer naar de hal.
In de aangebouwde garage-berging zijn mogelijkheden om wasmachine en wasdroger te plaatsen. Deze is bovendien voorzien van een ruime zolder waar de CV-ketel is geplaatst, en is bereikbaar via een praktische uitschuiftrap.

Verdieping;
ruime overloop met vaste kastruimte (waarvan met beperkte aanpassing een kleine slaapkamer te maken valt). Hierin ook de boiler. Twee ruime slaapkamers (waarvan een met vaste bergruimte) voorzien van laminaatvloer, en een grote slaapkamer voorzien van laminaatvloer en vaste bergruimte aan beide zijden.
Een ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel, toilet en luxe douche;
Vanuit de overloop kan via een uitschuiftrap de bergzolder bereikt worden die zich over de volle breedte van de woning uitstrekt.

Buiten;
Achter de woning ligt een rustige omsloten tuin die bereikbaar is via de tuindeuren in de woonkamer of de achterdeur in de keuken, of via het zijpad met afsluitbare deur wat langs de garage loopt.
In de tuin is een tuinhuisje geplaatst wat ruimte biedt aan tuinmeubelen, tuingereedschap en dergelijke.
Tevens een bescheiden opslagruimte voor brandhout.

Bijzonderheden:
Vrijwel de gehele woning is voorzien van (deels nieuwe) dubbele beglazing
De woonkamer en werkkamer zijn voorzien van extra wandisolatie.
In de woning was eerder een traplift geplaatst. Deze is bij de prijs van de woning inbegrepen en kan naar behoefte opnieuw worden geïnstalleerd.
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de scholen, en aan de rand van de Liniedijk, overblijfsel uit de 80-jarige oorlog



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Hatéka assurantie- en makelaarskantoor