Helaas, dit pand is verkocht

4501 ED Oostburg

Info

Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg

Boek een bezichtiging

Molendijk 14 a,
4542 BJ HOEK
Email: info@hateka.nl
Tel: +31 (0) 11 54 31 380
Contact

Omschrijving

Gunstig gelegen knusse vrijstaande woning met parking op eigen terrein, achterom via een gloednieuwe poort.
In de hal met rustige tegelvloer kunt u uw jassen kwijt, treft u het geheel betegelde "zwevende" toilet aan en de trapopgang naar de verdieping. Via de toegang naar zowel woonkamer als keuken vindt u verder uw weg in de woning. De gezellige L-vormige woonkamer geeft u gelegenheid tot loungen, werken en eventueel uw hobby uitvoeren, dit op een keurige stijlvolle parketvloer. De woonkeuken is voorzien van een tegelvloer, een keurige opstelling met inbouwapparatuur, een vaste bergkast en ruime kelderkast. Bergruimte en een extra keukenblok op de begane grond treft u aan in de betegelde bijkeuken. Daar hangt ook de cv-ketel, de omvormer voor de zonnepanelen en is de aansluiting voor wasmachine en droger gerealiseerd.
Op de verdieping is de badkamer gerealiseerd, 3 slaapkamers van verschillende grootte, en een kleinere logeer-/berg-/kinderkamer.
Via twee vlizotrappen zijn twee bergzolders bereikbaar.
Op het dak is de woning voorzien van 8 zonnepanelen.
Achter de woning leeft u buiten in een heerlijke recent aangelegde tuin op het zuiden, met een ruime veranda, en een nieuw tuinhuis


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Hatéka assurantie- en makelaarskantoor