Helaas, dit pand is verkocht

4542 BA Hoek

Info

Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, In woonwijk, Open ligging

Boek een bezichtiging

Molendijk 14 a,
4542 BJ HOEK
Email: info@hateka.nl
Tel: +31 (0) 11 54 31 380
Contact

Omschrijving

op zeer fraaie (uit)zichtlocatie gelegen ruime vrijstaande woning met beschutte tuin op het westen en vrijstaande dubbele garage.

De ruime lichte entree is voorzien van een natuursteen vloer, een open trap naar de verdieping en uiteraard een keurig toilet en de meterkast en garderobe.
De ene kant op gaat u naar de ruime woonkamer met een prachtig uitzicht over de polders, open haard en tuindeur, keurige ruime keuken voorzien van een fraaie keukenopstelling en (inbouw)apparatuur, de bijkeuken en de cv-ruimte/kelder.
De andere kant op treft u een aantal werk-/ateliervertrekken aan waar u uiteraard ook een slaapkamer en badkamer van kunt maken zodat u het complete woonprogramma op de begane grond heeft, of zelfs een aparte (zorg)woning kunt realiseren met eigen toegang en voorzieningen.
De verdieping voorziet in een ruime overloop, 4 slaapkamers waarvan er 2 een wastafel hebben, en een badkamer met toilet, bad/douche en wastafelmeubel. De kleine zolder is geïsoleerd.

Achter de woning treft u een heerlijk terras aan op het westen, een kleine vijver, en tegen de achterkant van de ruime dubbele garage een beschutte, en op het zuiden gesitueerde, zitkuil, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Hatéka assurantie- en makelaarskantoor